Behandling

Vi tilbyr muskel- og leddbehandling og rehabilitering av smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Vi har og et massasjetilbud bestående av klassisk massasje kombinert med østlig og vestlig filosofi.

Naprapati

Naprapat Norum hjelper deg som har akutte eller langvarige smerter i muskler, sener og ledd, ved å behandle symptomet og korrigere årsaken til problemet. Dette ved manuelle behandlingsteknikker og øvelser du skal gjøre hjemme, som er en naturlig del av behandlingsopplegget. Målet er at du skal holde deg smerte- og problemfri også i framtiden og du vil få verktøy som du kan bruke når behandlingsløpet er over.

Naprapat Norum er medlem i Norges Naprapatforbund. 

Massasje

Emily ønsker å tilby massasje som fokuserer både på fysisk helse og velvære gjennom massasje. Emily tar i bruk kunnskap og erfaring fra yoga utdanningen og setter det sammen med Skandinavisk massasje utdanning i en alternativ form for terapi.

Tips fra naprapaten

Under svangerskapet skilles det ut hormoner som får blant annet leddbånd i kroppen til å bli løsere. Dette for at fosteret skal få plass til å vokse. Organene i magen flyttes oppover og bekkenet utvider seg, bekkenløsning. Dette er en normal fysiologisk prosess, noen merker ikke stort til bekkenløsningen, mens andre får plager og sterke smerter, bekkensmerter. Les mer.

Andre behandlere hos oss

Osteopat Audun Meland

Massør Kjetil Engan