Ane

# yogainstruktør

Ane er fra Korsvegen i Melhus og har bodd i Bjugn siden 2018. Ane har samboer, en liten datter og en liten hund. Hun jobber til daglig i Indre Fosen kommune og fritida tilbringer hun sammen med familie og venner.

Ane har tatt sin yogalærerutdanning ved Zenit Yoga (ZYL200). Hun er helt fersk i lærerrollen, men gleder seg enormt til å dele sitt engasjement og glede for yoga med dere.

Ane ble introdusert for yoga for første gang i 2016, og har siden da praktisert yoga jevnlig, både hjemme i stua og i fellesskap med andre på ulike timer og kurs. Hun har praktisert yoga og dens teknikker i graviditet, fødsel og i barsel, og ønsker å videreutdanne seg innen gravid-og barselyoga til våren.

For Ane betyr yoga å finne veien hjem til seg selv. Hun ønsker at de som kommer til hennes timer skal få et sted å finne ro og tilstedeværelse i en hektisk hverdag. I timene vil det også være fokus på å bygge styrke, bevissthet på pust og ha et helhetlig fokus på kropp og sinn. Alt i alt ønsker Ane å gi elevene sine en praksis som gjør oss bærekraftige som mennesker, med aksept for livets berg og dalbane.

Ane ønsker å skape et godt og trygt rom for de som kommer til hennes timer, uansett hvor de er i livet og om de er nybegynnere eller har mer erfaring innen yoga.