Emily Lynn Schanke

# yogainstruktør

# massasjeterapeut

Emily er en stolt Amerikaner som har bodd i Norge i over ti år er gift med Norsk mann og har to barn.

Emily er en innbydende ny yoga lærer som strever for å møte sine elever der de er. Emily mottok sin grad fra Atman yoga school og følger en stil vinyasa yoga innen tradisjonell Krishnamacharya og Ayurvedic healing modality.

Om du har holdt på med yoga i mange år, eller er helt ny til yoga ønsker Emily å få sine elever til å føle seg komfortable og tilstede i timene og tilbyr forskjellige variasjoner tilpasset forskjellige kropper.

Selv om Emily er fersk som lærer har hun praktisert yoga i flere år allerede. Hun har brukt yoga i mange forskjellige faser av sitt liv. Allerede på Augsburg college var hun involvert i yoga- og meditasjonsklubber. Hun har brukt yoga underveis i graviditet, under fødsel, og nå igjen i barsel tid.

Emily sin offisielle utdanning består av et 200 timers kurs med Yoga Allianse, registrert yogalærer sertifikajson (200RYT) og et introduksjonskurs i barneyoga hos Nordstjerne Barneyoga.

Emily håper å skape et åpent og avslappende miljø for alle som kommer på hennes timer, samtidig som hun fokuserer på å bygge styrke, bevisst pust og en bedre kontakt med seg selv. Emily har en lidenskap for gjenopprettende yoga og (breath centric asanas). Emily er også fokusert på å introdusere yoga til barn i nærmiljøet.

Når Emily ikke er på matten sin tilbringer hun mye tid med familien og den nye babyen på 5 måneder, går lange turer i naturen med hunden sin og praktiserer yoga utenfor matten.

Timene til Emily vil foregå på Engelsk.