Kaja Norum

# naprapat

# treningsinstruktør

Kaja er fra Stod i Steinkjer og har bodd på Ørlandet siden 2014, har samboer og en datter. Hun er en livsglad friluftlivsjente som er glad i fysisk aktivitet og konkurranser. Vil ha rettferdighet for alle og at de hun møter skal ha det bra.

Utdannelsen som naprapat tok hun ved Naprapathögskolan i Stockholm. I tillegg har Kaja gått årsstudium i psykologi, fordypning i Idrett og Bevegelsesvitenskap ved NTNU i Trondheim. Kaja har kurset seg i behandling og trening for mammaer etter graviditet og fødsel, Smertebehandling med nåler, Langvarig smerte fra et tverrfaglig perspektiv og Movement is medicine.

Avspenning og mental trening ble Kaja introdusert for som utøver i volleyball, Yoga startet hun med som student og har tatt noen helgekurs med 3T og Norges gymnastikk og turnforbund.

​Kaja brenner for at du skal ha en bra hverdag med fysisk aktivitet og det du liker å gjøre. Når hun støter på en utfordring gir hun seg ikke før den er løst. På time hos Kaja vil du bli sett, få full oppmerksomhet og bli lyttet til. Kaja tar dine utfordringer og smerter på alvor og mener at du er ekspert på deg selv. Du besitter kunnskap om deg og hun har kunnskap om kropp og smerte. Sammen kommer dere frem til et behandlingsopplegg som vil fungere for deg.

På sine treningstimer ønsker Kaja å skape et trygt, åpent og inkluderende miljø hvor hver deltaker blir sett og får tilrettelegging etter sine behov. Med sin bakgrunn innenfor kropp, helse og idrett setter hun sammen timer som tar for seg en helhet for å forebygge helseplager.

På fritiden er hun med familien og tar gjerne en løpetur eller en tur i skog, fjell og mark. Har den siste tiden blitt lidenskapelig opptatt av sunn og god mat laget fra bunnen av som gjør godt for tarmen.