MammaTrening Kom i gang

Trening for mor og barn etter svangerskap og fødsel.

Oppstart onsdag 1. juni 2022.

MammaTrening kom i gang

Dette er for deg som har lyst til å komme i gang med aktivitet og lære å kjenne kroppen din og deg selv etter svangerskap og fødsel.

Kurset går over 5 uker med en styrketime hver onsdag, hvor første time er et treff med informasjon og innføring av hvordan trene bekkenbunnen og dype magen.

Du får god veiledning og oppfølging underveis av kyndig instruktør.

Vi fokuserer på trening for mammakroppen, du skal få kontroll på dype magen og bekkenbunnen, og vi gir deg verktøy til å ta vare på deg selv i hverdagen.

Bli med på en morsom permisjonstid sammen med andre spreke mammaer og tren med oss!


Kurset holdes av naprapat Kaja Norum som har kurs i hvordan trene etter svangerskap og fødsel (cert. mammamage instruktør).

Når: Onsdager kl 11.00

Etter timene åpner vi kjøkkenet og det er mulig å samles for å ta en prat. Vi serverer kaffe og te. Du kan ta med deg lunsjen og gi babyen mat om ønskelig.

Babyen må være 4 uker eller eldre for at du kan være med. Dette for at kroppen din og babyen trenger de første ukene på å komme seg etter fødselen.

Vi bygger kroppen sterk, innenfra og ut. For aktive dager med familien!

Pris: 950kr (inkludert et treff i forkant med informasjon og kom i gang øvelser)
Det første treffet inkluderer informasjon om hvordan svangerskapet påvirker kroppen din og hva du bør tenke på når du skal komme i gang med aktivitet og trening etter svangerskap og fødsel. I tillegg får du øvelser for bekkenbunnen og den dype magen (Verdi 750,-).

Del: