Mamma og baby yoga

Starter opp til høsten!

Første året med en nyfødt er en ny verden for både mor, kroppen hennes og barnet.      

Målet med kurset er å hjelpe mamma og baby å finne balansen og bygge en sterk og stabil kropp med bekkenbunnen koblet på. Vi jobber med pust som et verktøy, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut!

Mamma og baby yoga

Barsel yoga er for mor og barn det første året sammen.
Dette er for deg som har lyst til å komme i gang med aktivitet og lære å kjenne kroppen din og deg selv etter svangerskapet og fødsel. Yoga hjelper mot stress og øker selvtilliten. Yoga med baby kan hjelpe dere to å finne ro sammen og øker Oksytocin i kroppen.    

Kurset  er fordelt på 6 yoga timer av Emily Lynn Schanke, som har kurs i Restorative yoga, yoga nidra, barne yoga og barsel yoga. Hvis du ønsker kan du kombinere styrketrening og yoga for å få et balansert, helhetlig tilbud for å gjøre overgangen til hverdagen så myk som mulig. Kurset kan Kombineres med «mammatrening sterk» eller  «kom i gang mamma trening» om du ønsker to treninger i uken som utfyller hverandre. Melder du deg på begge får du en rabattert pris.  

Oppstart: april 2022

tid: Torsdager kl 11.00

Pris: 1300 kr

Bli med på en morsom permisjonstid sammen med andre mammaer <3


Etter timene åpner vi kjøkkenet og det er mulig å samles for å ta en prat. Vi serverer kaffe, te og frukt. Du kan ta med deg lunsjen og gi babyen mat om ønskelig. Babyen må være 4 uker eller eldre for at du kan være med. Dette for at kroppen din og babyen trenger de første ukene på å komme seg etter fødselen.
Påmelding er bindende. begrenset antall plasser.


Vi følger smittevernsrådene som gjelder fra myndighetene, du kan være trygg på trening med oss! 

Del: