Yogahelg med Lea Loncar

Høsten 2022 kommer Lea Loncar tilbake til Ørland, etter mer enn 30 år siden sist!

Kom til deilig flytende yoga-praksis som passer fint for alle, hvor vi vektlegger gode øvelser for ryggen og for å mykne opp.

Vi vil også ha gode samtaler om livet via yogiske briller, og hvordan man kan møte utfordringer i livet med et mer robust system. Hvordan kan vi finne styrke i stormen? Eller hvordan kan vi slappe av på en best mulig måte for å akkumulere god energi? Lea deler også dans, latter og glede 🙂

Yogapraksisen som Lea vil undervise baserer seg på tradisjonell yoga og nyere forskning i mindfulness. Praksisen passer til alle siden den vil tilpasses individuelle behov. Øvelsene utføres rolig og behagelig. Vi lærer god pust for å hvile, roe ned, og også aktivere kroppen. Slike transformative prosesser er balsam for sjelen, og gir ny innsikt for sinnet. Bli med på en spennende helg, med glede, omsorg, utfordringer, overraskelser og felleskap i (yoga)praksis!

Denne workshop`en passer for alle!

Lea er en mester i å tilpasse praksisen og møte deg der du er.

PÅMELDING:

Send epost: post@workin.no

Skriv navn, telefonnummer, postadresse, og om du skal delta en av dagene (skriv hvilken dag) eller begge dager. Vi sender faktura på mail i forkant av workshopen.

PRIS:

1 dag (lørdag eller søndag): 1150,-

2 dager (lørdag og søndag): 1850,-

PROGRAM:

LØRDAG: 10:00– 12:00 // 13:30-15:00

Dynamisk yogapraksis med lekenhet og letthet

Felles lunsj i kjøkkenet vårt.

Hvile etter lunsj – Felleskap i visualisering /drømmeyoga

Yoga i hverdagen – Hvordan å stå i stormene

Dans: vi lærer Jarusalemo- dans!

SØNDAG: 10:00– 12:00 // 13:30-15:00

Tilstedeværende yogapraksis: rolig og hvilende

Felles lunsj i kjøkkenet vårt.

Meditasjon og hvile

Yoga i hverdagen – hvordan å finne hvile og energi

TA MED:

– Noe å notere på og med.

– Egen mat til lunsj. Vi stiller med kaffe, te og frukt.

– Snacks, kopp, drikkeflaske.

OM LEA :

Lea startet sin yoga «karriere» på Ørland da hun var bare 18 år og underviste både yoga og aerobic til mange yoga- interesserte Ørlendinger. Det var tid av yogaens vekst, og en fantastisk tid hvor sunt kosthold, yoga og meditasjon fikk sitt hjem på Ørland. Så dro Lea til Trondheim for å studere. Senere flyttet hun til Nederland, Spania og Kroatia, og etter mange år kom hun tilbake til Norge i 2019 hvor hun nå jobber på NTNU. Hun er en yoga-ekspert, som har satt spire i Trondheim (Zenit Yoga) og flere steder i Europa, og har utdannet mange yoga-lærere. Lea er Zenits grunnlegger og inspirasjon de siste 30 år. Les mer om henne her:www.samvidyoga.com.

Del: