Ledig stilling hos Workin

Workin as søker naprapat/behandler til et svangerskapsvikariat, med mulighet for forlengelse.

Klinikken ble etablert på Ørland i 2014. Den er nå utvidet til et lite behandlings- og treningssenter med en naprapat, en massør under utdannelse og over 10 gruppetimer ukentlig. Vi har en osteopat som kommer en dag i uken og en massør som jobber i lokalene annenhver uke.

Vi jobber med tradisjonell naprapati, smertebehandling med nåler og bruker øvelser, rehab og trening aktivt i alle behandlingsforløp. I tillegg holder naprapaten vår flere gruppetimer og treningskurs. Workin samarbeider med Ørland Turnforening, leger i kommunen og hovedkampflybasen stasjonert på Ørland.

Vi søker deg som brenner for mennesker, er lojal, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. Du må være utdannet terapeut (naprapat, osteopat, kiropraktor, manuell terapeut). Det er ønskelig at du har trenings- og instruktør bakgrunn og kan holde gruppetimer i tillegg til behandling. Men dette er ikke et krav. Om ønskelig kan du få noe ansvar for våre SoMe kontoer ift markedsføring.

Hos oss styrer du din egen dag sammen med vår resepsjonist, massør og innleide terapeuter.

Stillingsandel kan diskuteres.

Tiltredelse sommer/tidlig høst 2022, kan diskuteres.

Vi holder til på Brekstad på Ørland ytterst i Trondheimsfjorden. Gangavstand til hurtigbåtterminal og stor parkeringsplass utenfor lokalet. Her er det store muligheter for aktivitet ute som innendørs. Ørland har blant annet klatrehall, basishall, skøytehall i tillegg til vakker natur. Det er store turmuligheter og sjøaktiviteter på Ørland.

 
Gode vilkår.

Søknadsfrist: Så raskt som mulig. 

Ta kontakt for spørsmål!

 

Kontaktperson:

Daglig leder og naprapat

Kaja Norum

46414486

kaja@workin.no