Massasje

Vi tilbyr massasje for avspenning og velvære.

Massasje timene er for deg som trenger å slippe opp spenninger i muskler, har behov for stress reduksjon og for å få en time for deg selv.

Ved regelmessig massasje kan man oppleve fornyet trivsel, selvtillit og kontroll over eget liv pga den har positive effekten på nervesystemet, nevrotransmittere og fysiske og psykiske spenninger.

Emily

Emily ønsker å tilby avspennings massasje som fokuserer både på fysisk helse og velvære. Emily tar i bruk kunnskap og erfaring fra yoga utdanningen og Ayurveda og setter det sammen med Skandinavisk massasje i en alternativ form for terapi.

Emily tar sin massasje utdanning hos Normassasje, Dette er en grunnleggende og helhetlig utdanning som bygger på både vestlig og østlig massasje tradisjon. Emily vil jobbe som praktikant hos oss under utdanningen med Normassasje. Emily får god faglig oppfølging av en mentor og Naprapat Norum under hele utdanningen og hun håper på å skape god erfaring og kunderelasjoner ved hjelp av praksisen under utdanningen.

Agata

Agata tilbyr massasje som vil gi deg økt energi og motivasjon i hverdagen. Hun gir en klassisk massasje som kan reduserer spenninger og lindre smerter i kroppen dersom de er forårsaket av stress eller vevsirritasjon. Massasje kan bidra til bedre blodsirkulasjon hos deg som plages med kalde hender og føtter.

Agata tilbyr og Kobido massasje. Kobido massasje reduserer spenninger i ansikt og hodebunnen. Har positiv effekt på bruxisme og spenningshodepine. Dette er et alternativ til estetisk kirurgi. Anbefalt til den som ønsker å ansiktsløft, men kan f.eks. ikke bruke botox. I tillegg kan den ved regelmessige behandlinger redusere rynker og løfte senket øyelokk.

Agata har gjennomført sin toårig utdannelse ved medisinsk skole i Polen. Hun har bestått fagbrevet innom massasje med tittel ‘massør teknikk’. 

Agata er medlem av Norges massasjeforbund og har fått godkjenning som «Massør MNMF».