Naprapati

Naprapat Norum hjelper deg som har akutte eller langvarige smerter i muskler, sener og ledd, ved å behandle symptomet og korrigere årsaken til problemet. 

Naprapat Norum hjelper deg som har akutte eller langvarige smerter i muskler, sener og ledd, ved å behandle symptomet og korrigere årsaken til problemet. Dette ved manuelle behandlingsteknikker og øvelser du skal gjøre hjemme, som er en naturlig del av behandlingsopplegget. Målet er at du skal holde deg smerte- og problemfri også i framtiden og du vil få verktøy som du kan bruke når behandlingsløpet er over.

Kaja behandler med kunnskap i bunnen balansert med erfaring og en god dose omsorg.

Målet med behandlingen er hjelp til selvhjelp, slik at du kan mestre plagene dine på en god måte selv.

Type behandlinger:

  • ​bekkenrelaterte plager / bekkenlåsning /bekkenløsning

  • nakkesmerter

  • spenningshodepine

  • skulderplager

  • Ryggsmerter

  • Rectus diastase (delte magemuskler)

  • Tennis-/golfalbue

  • Kne-, hofte- eller ankelproblematikk

  • Personlig treningsveiledning

  • rygg og nakkemassasje / gravidmassasje / massasjeterapi

Hvor mange behandlinger må jeg ha?

Hvor mange behandlinger som er nødvendig er individuelt, som regel trengs det kun noen få. I de fleste tilfeller er det gjennomsnittlig 2-5 behandlinger.​

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring hos naprapaten. Mange bedrifter har helseforsikring på sine ansatte, da man ser at dette reduserer sykefraværet. Hør med personalansvarlig i ditt firma. Du kan også tegne helseforsikring som privatperson.

Forsikringsselskapene dekker fra 5-24 behandlinger pr. år hos naprapater som er medlem av Norges Naprapatforbund.

Har du allerede forsikring? Husk å aktivere den da mange av forsikringsselskapene forsikrer per kalenderår, og du må ha klarert dette med forsikringsselskapet før du bestiller behandlingen.

Hva er naprapati?

Naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse. En naprapat gir manuell behandling av muskel- og leddplager, både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende. Pasientens historie, undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen. Det legges stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker.

Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Alle behandlingsformene er basert på anerkjente behandlingsmetoder.

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler.

En naprapat har god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon og gir helsefremmende manuell behandling av muskel- og leddplager.​