Om oss

Workin Studio er basert på ideen om at det er mer med en sunn kropp enn hvordan man ser ut på utsiden. Vi tror på en helhetlig tilnærming. En kombinasjon av styrke, balanse og hvile, for å skape indre fred, bedre selvfølelse og en frisk kropp.

Workin Studio er basert på ideen om at det er mer med en sunn kropp enn hvordan man ser ut på utsiden. Vi tror på en helhetlig tilnærming for en bedre og aktiv hverdag. En kombinasjon av styrke, balanse og hvile, for å skape indre fred, bedre selvfølelse og en frisk kropp.

Vi mener kroppene våre er kjøretøyene våre, og vi må ta vare på dem innvendig og utvendig!

Når vi startet Workin var det med et brennende ønske om å skape et fellesrom og fellesskap. Et samfunn for alle, hvor du blir sett og møtt med forståelse, varme og føler deg velkommen. Vi skal være sted hvor du kan få hjelp med dine plager, med hjelp av både behandling og trening. Vi vet at fysisk aktivitet er en av bærebjelkene for en god helse og et friskt liv.

Vi i WorkIn er opplært til å skape et trygt og innbydende rom for deg. Vi lover å alltid gi deg og hjertet ditt et trygt miljø å trene i. Du vil alltid bli møtt med respekt, kjærlighet og vennlighet.

Vi ønsker å gi deg et pusterom, en pause i hverdagen. Et trygt sted med dyktige instruktører og terapeuter. Vi skal tilby tjenester som gir styrke, balanse, ro, god hvile, god søvn, senke stress i livet og gir deg bedre kontakt med deg selv. Et sted som kan hjelpe deg med å finne balansen i livet ditt.