Yoga og trening

WorkIn Studio ønsker vi å være et trygt og velkommende sted for alle. Vi ønsker å gi alle en mulighet til å trene og praktisere yoga med oss, derfor tilbyr vi en rekke forskjellige kurs og timer tilpasset deg og din kropp.

Timeplan

Instruktører

Clarissa

Linda

Ane

Kaja

Emily

Ann

Timebeskrivelser

Seniortimen

En yogalignende time tilpasset for de over 65 år. Seniortimen gir deg bedre balanse, sterkere kropp og mer energi i hverdagen. Ved å trene sammen med andre blir treningen lystbetont i tillegg til at du får en sterkere kropp og bedre helse.

HIIT

En time med høy intensitet. Timen er skadeforebyggende samtidig som den utfordrer styrken, kondisjonen og bevegeligheten. Passer for alle som har en frisk og fungerende kropp.

Restful Restorative Yoga

A replenishing yoga practice with the sole purpose of deep relaxation. Restorative yoga is a series of slow paced, long-held, prop-supported restorative poses to guide your body and soul into an hour of restoration. Perfect for every body and all levels.

Slow Vinyasa Flow

I denne timen beveger vi oss rolig og oppmerksomt, og fokuserer på ro i sinnet og din egen kroppsbevissthet. Stillingene holdes lengre, vi bruker pusten med stor intensjon og overgangene flyter.

Rolig Yoga

Passer for deg som er ny til yoga og for deg som ønsker en fysisk økt med enkle øvelser. Rolig yoga hjelper til å åpne opp der det er stramt, og styrker der du trenger det!

Body Balance

Her får du en energifyllt time med Ann. Body Balance er en perfekt blanding av yoga, tai chi og pilates. En yoga-inspirert gruppetime som forbedrer styrke, bevegelighet og smidighet.

Gyrokinesis®

En flytende time med øvelser som naturlig øker bevegelsen, lindrer muskelspenninger og leddtrykk, samt styrker kjernen for å støtte kroppen på en naturlig måte.

Pilates

Dette er timen for deg som ønsker en sterkere kropp og å få i gang kjernemuskulaturen. På disse pilates timene fokusere vi på en nøytral ryggrad, en riktig engasjert kjerne og skulder- og bekkenstabilitet.

Rise and Shine Friday Morning Flow

Start your day and enter the weekend with intention, presence, breath and body connection. Welcome your body to a new day with this breath centric yoga practice of warming up, sun salutations, cooling down and meditation.

Workin's Workout

Fast time hver lørdag gjennom semesteret hvor instruktører og timens innhold veksler mellom instruktørene. Følg med på hvem som har timen og innhold på instagram og facebook.

Kurs og workshop

Book en privat time

Ønsker du og vennene dine å prøve yoga, trening sammen? Eller kanskje du er på utkikk etter noe annet å gjøre på neste treff eller bursdagsfest?

Prøv yoga eller bootcamp med WorkIn Studio! Vi tilbyr også yoga til privatpersoner inkludert følgende:

  • Private yogaøkter til en eller flere personer
  • Yogaøkter for par
  • Utdrikningslag
  • Babydusjer
  • Bursdagsfester